Mijn manuscript wordt een boek!

Geplaatst op Geupdate op

Gistermiddag was de bijeenkomst voor de auteurs die, net als ik, van Boekscout te horen hadden gekregen nader kennis te willen maken. Ik kreeg de gelegenheid met eigen ogen te zien wat Boekscout is en kennis te maken met andere auteurs die net als mij recentelijk een manuscript hebben ingestuurd.

Alles over het uitgeefproces, van manuscript tot boek, werd zorgvuldig en volledig uitgelegd en er was voldoende tijd en ruimte voor het stellen van vragen.

Aan het einde van de bijeenkomst kreeg ik te horen wat Boekscout inhoudelijk van mijn manuscript vond. Belangrijkste was dat de beoordelaar van Boekscout vindt dat de verhalen de lezer doen nadenken over wat hen beweegt of motiveert en wellicht aanzet tot persoonlijke verdieping, reflectie en bezinning.

verzonnen_waarheid-omslag  | Conceptontwerp van de voorzijde.

Tot slot kreeg ik te horen dat Boekscout graag de bundel ‘Verzonnen Waarheid | Wat mensen beweegt’, wil uitgeven. Ik ging naar huis als auteur, ambassadeur en promotor. Werk aan de winkel!